AFTEN
AFTENMENU
3 retter - sammensættes af køkkenet
445
SNACKS
Saltede Marcona mandler & Peranzana oliven
65
Fiskepaté
65
Fishmarket’s brødkurv med saltet smør
45
ØSTERS
Serveres med vinaigrette, relish & citron
Henri no. 3
6 stk. 290
Joséphine no. 4
6 stk. 315
Ostra Regal no. 3
6 stk. 340
Selektion
6 stk. 315
CAVIAR
Serveres med blinis, creme fraiche & skalotteløg
Gastro Unika Gold selection, 30g.
495
SKALDYR
Rå kammusling, citron & sort peber
Per stk. 95
Rå kammusling, bloody mary & koriander
Per stk. 95
Gratineret kammusling, nduja smør & chorizo
Per stk. 95
Taskekrabbe, sauce gribiche & ristet toast
185
Rosé rejer, mayonnaise, rouille & citron
8 stk. 125
1/2 hummer, mayonnaise, rouille & citron
325
PLATEAU DE FRUITS DE MER
Østers, hummer, jomfruhummere, taskekrabbe,
rosé rejer & rå kammusling
Serveres med diverse garniture,
citron & ristet toast
Per person 845
FORRETTER
REJECARPACCIO
Rejecarpaccio, lime, olivenolie & rosenpeber
135
HAVBARS
Ceviche af havbars, avocado, grapefrugt, rødløg & chipotle
145
TUN
Rå blåfinnet tun, jalapenos, forårsløg, grønne æbler & salsa verde
195
JOMFRUHUMMER
Grillede jomfruhummere, hvidløg, persille & citron
265
TASKEKRABBE CANNELLONI
Cannelloni, taskekrabbe, confiteret citron, skaldyrsglace & svampeskum
175
HUMMERBISQUE
Hummerbisque, hummer & cognac
165
BLÆKSPRUTTE
Stegt blæksprutte, ratatouille, basilikum & citron
215
HOVEDRETTER
DAGENS FISK
295
KULMULE
Bagt kulmule, kantareller, polenta, grønkål, hasselnødder & brunet smør
295
PIGHVAR
Stegt pighvar, sauteret spinat & sauce nage
385
STEAK DE THON AU POIVRE
Serveres med kartoffelpuré, syltede skalotteløg & brøndkarse
345
DESSERT
DAGENS DESSERT
115
PAVLOVA
Serveres med hindbær, hindbærsorbet & rålakrids
115
CRÈME BRÛLÉE
Klassisk med vanilje
95
CHOUX AU CRAQUELIN
Profiteroles, vaniljeis & chokolade sauce
125
PETIT FOURS
3 stk. petit fours
75
OST
Udvalgte oste fra nært og fjernt med diverse tilbehør
185